Cégbemutató

Cégbemutató

Az UNIFILTER Kft. 1991-ben alakult magáncég.

Szűréstechnika

Szűréstechnika

Amit a szűrésről tudni kell...

Kenéstechnika

Kenéstechnika

Kenéstechnika - Feladatuk, összetétel, használat

Akkumulátorok

GulfPower akkumulátorok:  

Üdvözöljük az UNIFILTER Szűréstechnika Kft. weboldalán!

Tisztelt Látogató!

Az UNIFILTER Kft. 1991-ben alakult magáncég. Nevéből is adódóan, cégünk fő profilja a szűréstechnikához kapcsolódik, ezen belül:

közúti alkalmazások (kamionok, autóbuszok), mezőgazdasági- és építőipari gépek, valamint ipari üzemek berendezéseinek üzemeltetéséhez szükséges nagyteljesítményű szűréstechnikai termékek forgalmazásával, és az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokkal foglalkozunk. Romániai és szlovákiai vállalatai révén, az UNIFILTER cégcsoport a Közép-Kelet-Európai térség, vezető szűréstechnikai vállalkozásává vált.

Beszállítónkként a világ legkiválóbb gyártóit tudhatjuk magunk mögött. Közülük a legjelentősebb a CUMMINS FILTRATION szűrőgyár melynek FLEETGUARD márkanevű termékeit három országra kiterjedően forgalmazzuk. A CUMMINS FILTRATION a dízelmotorok szűréstechnikájának specialistája, mely a világ legnagyobb szűrőválasztékát nyújtja, egyben a legszélesebb beszállítói (OEM) referenciákkal rendelkezik.Gulf kenőanyagok Bővebb információt (termék ismetető, cikkszám azonosítás, új fejlesztések stb.) a gyártó honlapján talál: www.cummisfiltration.com Partnereink igényeinek minél szélesebb körű kielégítésére, termék választékunkat kiegészítettük más szűrőgyártók termékeivel: SCHUPP, MAHLE, MANN, COOPERS, PALL.

A piaci elvárásoknak megfelelően létrehoztuk a sajátmárkás UNIFILTER szűrőcsaládot, mely neves gyártóktól származik. Ez a termékünk, kiváló minőségével és értékarányos árával rendkívül jó fogadtatásra lelt a vevőik körében.

A fő profilhoz jól illeszkedik a kenőanyag és indító akkumulátor értékesítés, mely jelentős részarányt képvisel cégünk kereskedelmi tevékenységében.
Kizárólagos magyarországi disztribútorai vagyunk az 1901-ben Texasban alapított GULF Oil. Int. olajtársaságnak, mely mindig is a kimagasló minőségű kenőanyagok gyártójaként volt jelen a piacon. A széles motorgyártói specifikációval rendelkező kenőanyagok és kiegészítő autóápolási cikkek máris rendelkezésre állnak cégünknél, mindenféle kenéstechnikai igény kielégítésére. www.gulf.hu

Az akkumulátor értékesítés területén a lehető legjobb minőség kiválasztására törekedtünk. A kiválasztott gyártó akkumulátorait GULFPOWER név alatt, saját márkás termékként hozzuk forgalomba. Az üzemeltetési tapasztalatok bizonyították, hogy az GULFPOWER akkumulátorok rendkívüli kapacitással és magas indítóárammal rendelkeznek, melyhez 1 év cseregaranciát nyújtunk a felhasználók részére.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a forgalmazott termékek mellé partnereink számára kimagasló szolgáltatást nyújtsunk. Egri és budaörsi raktárainkban az ország legszélesebb szűrő- és kenőanyag választékával rendelkezünk, amelyből vevőnk igényeit 1-2 munkanapon belül teljesíteni tudjuk az ország egész területére gyorsposta segítségével, térítésmentesen. Elérhetőségünkért kattintson a hivatkozásra.

Ügyfélszolgálati munkatársaink – munkanapokon 8 órától 17.00-ig - telefonon vagy e-mailben állnak partnereink rendelkezésére műszaki-, rendelési- és szállítással kapcsolatos kérdések megválaszolásában. (E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Értékesítési munkatársaink személyes megkereséssel segítenek partnereink szűrés- és kenéstechnikai problémáinak megoldásában.

Cégünk működésének és fejlődésének alapja, az igényes és elkötelezett vevőkör, melynek
elvárásait a jövőben is a lehető legmagasabb színvonalon szeretnénk kielégíteni. Munkatársaink mindent megtesznek azért, hogy a „VEVŐ A KIRÁLY” nálunk ne csak egy jól hangzó szlogen legyen, hanem azt tartalommal megtöltve, tevékenységünk révén partnereink érdekeit szolgálja.

Gulf.hu viszonteladók jelentkezéést várjuk

Viszonteladók jelentkezését várjuk az ország egész területéről!

Kérjük töltse ki a jelentkezési lapunkat! Munkatársunk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Jelentkezési űrlap >>

Gulf.hu elérhetőségek

Vásárlással kapcsolatban keresse munkatársainkat!


Gulf.hu telefon
+36 36 424136

Gulf.hu telefon+36 23 785000 

További elérhetőségink >>